Δελτίο τύπου – Δισκογραφία & live παρουσιάσεις δίσκου

Αφίσα μουσική σκηνή Βεντέτα

Δελτίο τύπου

Πάνος Λαμπρίδης – Δημήτρης Ερατεινός
Πολλαπλοί Εαυτοί – Στην αγκαλιά του κόσμου

Live Παρουσίασεις δίσκου:
Θεσσαλονίκη: 26 Μαΐου @ Βεντέτα
Ώρα έναρξης: 22:00

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, δυο νέοι καλλιτέχνες κυκλοφορούν τη δουλειά τους μαζί, σε μια διπλή κασετίνα που όμως ουσιαστικά είναι δυο ξεχωριστά!

Ο Πάνος Λαμπρίδης και ο Δημήτρης Ερατεινός ετοίμασαν τα νέα τους τραγούδια και θέλησαν να τα μοιραστούν με το κοινό με μια «κοινή» κυκλοφορία, με δυο τίτλους: «Πολλαπλοί Εαυτοί» και «Στην αγκαλιά του κόσμου» αντίστοιχα.
Η διπλή κασετίνα κυκλοφορεί από την Ellopia Media Group USA, μια εταιρία που εδρεύει στις Ηνωμένες Πολιτείες κι έχει σκοπό την ελεύθερη δημιουργία καλλιτεχνών που έχουν σαν όραμά τους την υλοποίηση του έργου τους.

Το άλμπουμ του Πάνου Λαμπρίδη με τίτλο «Πολλαπλοί Εαυτοί», περιλαμβάνει 13 νέα τραγούδια στα οποία έγραψαν μουσική οι Πάνος Λαμπρίδης, Δημήτρης Ερατεινός και Νικόμαχος Μελιτζανάς σε στίχους των Πάνου Λαμπρίδη, Δημήτρη Ερατεινού, Σωτήρη Παραπούρα και Δημήτρη Λέντζου. Στο άλμπουμ «Πολλαπλοί Εαυτοί» θα ακούσετε ένα ακόμα τραγούδι, την «Αντιγόνη», σε μουσική του Μιχάλη Τερζή και στίχους του Μιχάλη Τερζή και του Τάκη Συρέλη.

Αντίστοιχα, το άλμπουμ του Δημήτρη Ερατεινού με τίτλο «Στην αγκαλιά του κόσμου», περιλαμβάνει 12 νέα τραγούδια σε μουσική και στίχους που έγραψαν οι Δημήτρης Ερατεινός, Πάνος Λαμπρίδης, Κωνσταντίνος Μπουκουβάλας, Στέφανος Μπάμπαλος, Κωστής Χαλάτσης όπως και ένα τραγούδι σε μουσική της Φένιας Χρήστου και ποίηση του Λεωνίδα Κακάρογλου, και ένα ακόμα σε μουσική της Αρετής Κοκκίνου και στίχους της Μαρίας Πολυδούρη.

Το κοινό single που μπορεί κανείς να ακούσει και στα δύο άλμπουμ είναι το τραγούδι «Η αγάπη στη σιωπή» το οποίο είναι και το πρώτο οπτικοποιημένο τραγούδι της πρωτότυπης αυτής διπλής κασετίνας, σε μουσική του Δημήτρη Ερατεινού και του Πάνου Λαμπρίδη, σε στίχους του Πάνου Λαμπρίδη.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο site που δημιουργήθηκε ειδικά για την πρώτη παραγωγή της Ellopia Media Group, http://protiparagogi.com.
Οι δυο νέοι ταλαντούχοι καλλιτέχνες θα πραγματοποιήσουν ζωντανές παρουσιάσεις του υλικού τους με τους μουσικούς τους.

Η πρώτη θα πραγματοποιηθεί στη μουσική σκηνή Βεντέτα την Παρασκευή 26 Μαΐου στις 22:00μμ.

«Βεντέτα»: Εθνικής Αμύνης 3, Θεσσαλονίκη/ τηλ. κρατήσεων 231 0234973
Επικοινωνία:
Έφη Κανελλοπούλου, kanellopoulou5@gmail.com 6974 020762
Λουκάς Φωτόπουλος, fotopoulosl@yahoo.com 6947 995597

Share