Βιογραφικο

Ο Δημήτρης κατάγεται από την Μελίκη του νομού Ημαθίας γεννημένος το 1983 ξεκίνησε την μουσική του προετοιμασία πολύ μικρός από 1994 στη χορωδία της Στέγης γραμμάτων και τεχνών στη Βέροια όπου και τραγουδάνε τραγούδια των μεγάλων Ελλήνων συνθετών.

Το 1998 ξεκινάει τις μουσικές σπουδές του στο Ωδείο Φίλιππος, μαθαίνοντας κιθάρα και μονωδία έως και το 2001.

Το 2001 κατεβαίνει στην Αθήνα και συνεχίζει τις σπουδές του στο Ωδείο Νικόλαος Μάντζαρος με κλασικό τραγούδι και δασκάλα την Μ.Μαρκέτου, παράλληλα την ίδια χρονιά συμμετέχει ως βοηθητικός ηθοποιός στην Κεντρική Λυρική Σκηνή στα έργα Andrea Senie και Tosca.

Το 2002 τελειώνει τις σχολικές του Σπουδές και αρχίζει την επαγγελματική του πορεία στο τραγούδι. Το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς συνεργάζεται με την Χαρούλα Αλεξίου όπου περιοδεύει σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο.

Το 2003 εμφανίζεται σε διάφορες μουσικές σκηνές στην Αθήνα και μπαίνει στο Εθνικό Ωδείο συνεχίζοντας τις σπουδές του στο Σύγχρονο τραγούδι με δασκάλα την Άννα Διαμαντοπούλου μέχρι και το 2005 όπου και αρχίζει την συνεργασία του με τον Σταμάτη Κραουνάκη και την Σπείρα Σπείρα στην παράσταση: Χορικά 05 - Αιωνία θητεία στο κάλλος, σε μετάφραση Κ.Χ. Μύρη και διδασκαλία Σταμάτη Κραουνάκη (Μουσική Θεατρική Σκηνή Αθηναΐς, Αρχαίο θέατρο Επιδαύρου, Δελφοί, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών) και συνεχίζει τις σπουδές του στο τραγούδι με την Διεθνούς Φήμης Σοπράνο Σ.Θεοδωρίδου

Το 2006 σπουδάζει στη δραματική σχολή Θεμέλιο.Την ίδια χρονιά συμμετέχει και στην παράσταση: Η Συνωμοσία των Λουκουμάδων, ένα μουσικό θέαμα βασισμένο σε ποιήματα του Γιώργου Σεφέρη με την ομάδα Σπείρα-Σπείρα, σε σκηνοθεσία Σταμάτη Κραουνάκη (Μουσική Θεατρική Σκηνή Αθηναΐς)

Το 2006 & 2007 συμμετέχει στις μουσικές παραστάσεις ‘Τα Λόγια της Αγάπης’ με τη Μελίνα Τανάγρη και τις Δουλάρες σε σκηνοθεσία του Σταμάτη Κραουνάκη.

Το 2008 συνεχίζει με την παράσταση Η Συνωμοσία των Λουκουμάδων σε σκηνοθεσία του Γ.Φίλη
2009 Τραγουδάει στο μουσικό στέκι «Φοίβος»

2010-11 Συνεργάζεται με τον Πάνο Λαμπρίδη. Τραγουδούν μαζί ενώ παράλληλα δημιουργούν την μουσική παράσταση «Έχε το νου σου στο παίδι+Λόγος» στο θέατρο Elliart. Συνεργάζεται με την Καλλιόπη Βέττα σε εμφανίσεις στον Ιανό.

2013-2014 Πρωταγωνιστεί στην παιδική παράσταση της Νανάς Νικολάου «Ο Ιάσονας και οι Αργοναύτες» στο θέατρο Εγνατία στη Θεσσαλονίκη.

2015-16 "Τα πάθη της αγάπης" Μουσικοθεατρική παράσταση σε ποίηση του Θανάση Σάλτα και μουσικά της Πηγής Λυκούδη, όπου κυκλοφορεί σε Cd από την FM-Records. Ο Δημήτρης ζει στην Αθήνα από το 2001. Από τότε μέχρι σήμερα είναι ενεργός και συμμετέχει σε εκδηλώσεις ως τραγουδιστής, ηθοποιός και παρουσιαστής. Σήμερα παρουσιάζει την πρώτη του παραγωγή με τραγούδια δικά του και άλλων συναδέλφων, σε μια κοινή συνεργασία με τον Πάνο Λαμπρίδη.