Σύντομο βιογραφικό

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Έχει σπουδάσει μελόδραμα και μονωδία στην τάξη του πρωταγωνιστή της Λυρικής κ. Αχ.Τσάνταλο και είναι Διπλωματούχος Μονωδίας

Ξεκίνησε το 1995 από το τμήμα μουσικής του Πνευματικού κέντρου του Δήμου Μενεμένης και παράλληλα δραστηριοποιήθηκε στο Εργαστήριο Ελληνικής Μουσικής και την Χορωδία του Συλλόγου Αδαμάντιος Κοραής της Νομαρχίας Θες/νίκης. Ήταν μέλος του συγκροτήματος Μελωδιστές με ρεπερτόριο από όλους τους μεγάλους συνθέτες του Ελληνικού πενταγράμμου.

Έχει πάρει μέρος σε εμφανίσεις και συναυλίες σχεδόν σε όλες τις Πόλεις της Ελλάδος καθώς επίσης και σε χώρες του εξωτερικού όπως Ουγγαρία, Γερμανία, Αυστρία, Ιταλία, Σερβία, Βουλγαρία, Τουρκία, Κύπρο, Βέλγιο

Σταθμοί στην μέχρι τώρα πορεία του ήταν η συμμετοχή του το 1998 στη συναυλία που διοργάνωσε ο Σύλλογος "Κοραής" με τον Μ.Μητσιά στο έργο του συνθέτη Μ.Θεοδωράκη «Άξιον εστί»σε ποίηση του Οδυσσέα Ελύτη στο Παλαί ντε σπορ για την στήριξη των Ελλήνων της Ίμβρου & Τενέδου, όπως επίσης και η παρουσία του ως Σολίστ το 2001 στο Βαφοπούλειο Πνευματικό κέντρο με τον αείμνηστο Σ.Κουγιουμτζή σε τραγούδια από το Ηλιοσκόπιο και ποίηση Γ.Θέμελη.

Το διάστημα αυτό δραστηριοποιείτε στην Αθήνα με διάφορες συνεργασίες όπου μια από τις πιο κύριες ήταν η συνεργασία με την ομάδα κρουστών του Ν.Τουλιάτου "Ηχόδραση"

Δισκογραφία

Έχει 3 δισκογραφίες, η τελευταία δισκογραφική δουλεια (2017) φέρει τίτλο " Παράλληλοι εαυτοί απο την EMG Ellopia educational media USA.

 

Θεατρικά: 

Άμλετ Β΄(Μπόμπρικ) σε σκηνοθεσία της Λίλιαν Δημητρακοπούλου στον ρόλο του Άμλετ

Έχε το νού σου στο παιδί + Λογος Μουσικοθεατρική παράσταση

Ω! Τι κόσμος μπαμπά του Κ.Μουρσελά σε σκηνοθεσία Ν. Χατζηπαπά

Βίος Διόσδοτος του Τ.Παναγιωτόπουλου αποσπάσματα νέων και αρχαίων κειμένων

σκηνοθεσία-μουσική Πάνος Λαμπρίδης

Τα παραμύθια του Ήλιου 5 παραμύθια της ανατολής σκηνοθεσία Ν. Χατζηπαπάς

Μουσικές παραστάσεις:

"έχε το νου στο παιδί" και "Έχε το νού σου στο παιδί συν Λόγος", μια μουσική και μουσικοθεατρική παράσταση με δραματοποιημένα ποιήματα και τραγούδια/ Κάθε στάση μια Πατρίδα /Ομοκεντροι κυκλοι/Νότες στο σανίδι/Τις νύχτες βγαίνουν τα τραγούδια/Ερωτική πρόβα, Βόρειες φωνές κ.α..